A sikermechanizmusról

A Sikermechnanizmus egy programsorozat. Itt kiscsoportos térben dolgozunk azon, amit TE magad önmagad elé állítasz feladatként. Azaz a célt, Te hozod. A keretrendszert én biztosítom.

Heti szinten találkozunk.

Napi szinten vannak házifeladatok, melyek az adott helyzetet hivatottak tisztázni.

Egyéni konzultáció és online, napi közös munka teszi igazán színessé a teljes rendszert.

Maga a program 4 db 6 hetes egységre bontható, mint 4 osztály. Az első 6 hét kimondottan arról szól, hogy Te magad megtapasztald ennek a folyamatnak az eredményeit. Majd továbbléphess, és elkötelezhesd magad a további munkára. Ugyanis 6 hónap (4 db 6 hét alatt) az elmében nagyon sok minden átírható, újraprogramozható.

“Tudatos működésünk az agykéregre korlátozódik…egy 1 milliméter vastagságú kéregre. 15 milliárd idegsejt aktiválódhat. Viszont ez a kéreg több energiát igényel, mint egy élsportoló izomzata. Ezert aztán agyunk igyekszik meglenni tudatos működés nélkül.

Az agytörzs vezérli az életfunkciókat, a lélegzést, és a szívverést. A kisagy dolga a mozgások, például a járás, vagy a fogás koordinációja. A limbikus rendszer pedig érzéseinket szabályozza.

“Az elmének az illúzió a szabály!”

Agyunk legtöbbször végig visz minket egy robotpilóta üzemmódban a napi folyamatainkon. Ezért tudunk egyszerre enni, lépcsőn járni, és újságot olvasni. Az, hogy mit reggelizzünk az agyunk öntudatlan része dönti el. Ez a terület sokkal több információt, sokkal komplexebb formában dolgoz fel, mint a tudatos részünk.”

TEHÁT NEKÜNK SEMMI MÁS FELADATUNK NINCS, MINT A SZOKÁSAINKAT, A LÁTÁSUNKAT ÁTPROGRAMOZNI’!

A Sikermechanizmus program 6 hónapja alatt olyan kisközösségben tapasztalhatod meg és alkothatod újra saját rendszeredet, amiről nem is tudsz…persze, hisz nem is tudhatsz.

Az üzleti életben ezt már alkalmazzák.

A guruk már rég megértették, hogy a folyamat, a megértés folyamatának megváltoztatásával jelentős változásokat tudnak elérni, persze csak akkor, ha azt adott intenzitással, és adott ideig teszik. Ezért jógáztak, meditáltak napi szinten. De ez igaz az üzleti világra is. Az eltökéltségen keresztül ugyanez az eredmény jelenik meg.

Szóval használd ezt a programot annak tudatában, hogy egy életre való receptet kapsz. Egy gyakorlatot, egy teret, egy közösséget, Partnereket, intimitást, és valódi figyelmet.

Amennyiben ezt kellően begyakoroltad, úgy bárhol az életedben, bármely területen megvalósíthatod.

Pár visszajelzés az első lépések után, a csoportból:

„Azt érzem, minden belső akadály elgördült a párkapcsolat útjából.” – Noémi

„A bennem levő düh enyhült. Már hatékonyabban tudunk családon belül is kommunikálni.

Az enyémtől eltérő vélemények nem veszélyforrások, hanem lehetőségek, hogy a gondolkodásom hibáit észrevegyem és elengedjem a ragaszkodásaimat.” – Lóránd 

“Eredményeim: Erőteljesen fokozódó tudatosság. Egyre hosszabbodó tudatos jelenlét, és a bennem lévő erő érzékelése.” – Nóra

 

SikermechanizmusCsalogato

Várlak szeretettel most is csoportjaimban, eseményeimen!

Jelezd részvételi szándékod, és én megadom a lehetséges kezdési időpontokat!

JóEgészség: Csaba

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.