A Párkapcsolat, a Bőség és a Mindenható

Miért van az, hogy nem látjuk…és miért van az, hogy megoldást keresünk, de nem találjuk?

Hát…

a Mindenható miatt!

 

Neeem, ez nem a Mindenható lehúzása’. Ez annak felismerése, hogy miért nem megy!

Ugyanis az van, hogy amíg valódi Párkapcsolatot akarsz, de nem hiszel magadban, nem Hiszel, és nem hiszel a Teremtőben, addig nem lehet Valódi Párkapcsolatod!

(Valódi és valódi közt különbség van, ugye!)

Látnod kell, hogy valamit eredendően nem látsz, nem láthatsz. Értened kell, hogy nem férhetsz hozzá! Nem azért, mert ROSSZ VAGY, vagy Neked ne lenne meg valamid hozzá! Azért nem férhetsz hozzá, mert nem megfelelő nézőpontod van. Új, újabb nézőpontot kell felvenned! Mondanám, hogy “Keress másik fókuszt!”

Ha továbbra is onnan nézed, ahonnan eddig, akkor semmi nem fog változni! Minden marad a régiben, és te Párkapcsolat nélkül, vagy a meglevő Hiányban maradsz benne.

“Társas magány” mondja a dal…

Szerintem ez korunk csodája! A HIÁNY maga! A FÉLELEM maga, és maga, a VALAMI keresése!

Persze ez lehúz…

….elsőre.

De aztán, annak, aki nem pusztán a Tér gyilkos képességét hajlandó látni, annak INSPIRÁCIÓ!

Van, aki menekül….menekül a pénztelenségből, a hiányból, a kapcsolatból és a kapcsolatmentességből!

Van, aki inkább visszamegy BUTÁBA’! Inkább visszahülyíti’ magát, csak ne kelljen tudomást venni róla.

Mint a Mátrix filmben, amikor az egyik szereplő pont tudja, hogy vízióba megy vissza, de inkább vállalja. Inkább legyenek szépek a lányok a vízióban, mint igaziak. Inkább legyen finom a hús íze, mint valódi az ebéd.

Hát, itt tartunk most!

Ég a Világ körülöttünk, és nem az a feladatod, hogy oda menj és kioltsd ezeket a tüzeket, és nem az a feladatod, hogy fogadalmakat egyél…hanem hogy MAGADÉRT TEGYÉL VÉGRE! Az a feladatod, hogy a saját házad táján legyen rend. Mint ahogy az ottaniaknak is ugyanez a feladatuk. (Itt és ezért függünk össze.)

 

Azért nincs Párkapcsolatod, azért vagy a hiány állapotába, mert elvesztetted a kapcsolatot a Mindenhatóval.

Nevezd persze ahogy akarod…

…de a Teremtő Bennem, Benned van!

Nem a Házasságok krízisét éljük, hanem a bennünk levő energia minősége nem elégséges egy jó házassághoz. Egy minőségi kapcsolódáshoz. (Ezzel azt akarom mondani, hogy szeretném magamnak tudni a Problémát, hogy magam hozhassak megoldást felette.)

 

Ha elveszíted ezt a kapcsolatot, akkor minden más is elveszik! Igen, te magad is elveszel, mert Te magad is Teremtő vagy, akár hiszed, akár látod, akár akarod, akár nem!

Ha a Kapcsolat megszűnik, akkor minden megy a levesbe!

ÁMDE’, ha a Kapcsolatot felvállalod, magad felvállalod, az áramlást, a szeretetet, a hiányt, a félelmet, a szabadságot, a nevetést és a sírást….EGYSZERRE, akkor minden helyre áll!

A Nehézsége az ennek a helyzetnek, hogy az Elme nem érti ezt. Nem értheti, mert nem elmében levő térről’ beszélünk. Ez nem létezik az elme részére, és érthetetlen. Ezért legtöbbször ki is zárja azt. Azaz hiába van megérzésed, megtapasztalásod, mivel az elmédbe vagy kondícionálva, ezért észre sem veszed, hogy elmúlik, elvész a megérzésed, megtapasztalásod. Ahhoz, hogy ez meg is maradjon a megtapasztalásod és a FELISMERÉS valódi terében, ahhoz rendszeresen ide kell menned, gyakorlatot kell szerezned.

A Mindenható az ok, és az okozat egyben. Mert én magam vagyok az eredő, az ok és az okozat is. Mert magam vagyok ez által a megoldás, a megoldódás is!

 

Tehát, összefoglalva:

Azért vagy a szűkösség, és hiány állapotaiban, hogy INSPIRÁCIÓT szerezz, és fel merd vállalni önmagad BŐSÉGÉT. A bőséget, ami túl mutat az anyagi bőségen. A Párkapcsolatot, ahol intimitás van, és ez a közös tér túl mutat a kapcsolódáson. Valódi Kapcsolódás válik belőle. Ahogy belőled is Valódi Teremtő. Mert kilépsz a Passzivitás állapotaiból, mert Felismered Magad és Felvállalod önmagad Szentségét.

Merd felvállalni a benned levő Mindenhatót, aki félelmet és Szeretetet egyaránt képes létrehozni benned, akár egyik pillanatról a másikra. Mert felismerni a Benned levő Teljességet, a tudatod feletti részed, hogy AZ a Bőség, az a Kreatív Bőség jelenhessen meg, ami Te magad vagy. Ahol van Pénz is, de leginkább Kreativitás, Áramlás, és Szeretet is van….és még valami: a VAN állapota!

Azt kívánom, hogy egyre könnyebben érezd meg ezeket a pillanatokat, és engedd bele magad! Legyél minél többet ebben a térben, állapotban, rezgésben! Legyen az érzésed ettől még jobb, és ez addig folytatódjon, míg meg nem találod a neked való Hivatást és a neked legjobb rezgésű Csajt, Srácot!

Jóegészség’

Csaba

Ui: Küldök egy MOSOLY’t!

 

 

 

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.