Miért nem tudok kapcsolódni? Miért nincs kapcsolatom?

Szerintem a Kapcsolat egy élő organizmus.

Ha valaki ezt a fenti kérdést teszi fel, akkor nagyon sok okot fel lehet sorolni és komplett könyvet lehet arról írni, hogy MIÉRT NEM működik.

Ha ténylegesen KAPCSOLATOT szeretnék –  és akkor itt, mindenki nézzen magába – akkor felelősséget kell vállalni az általam létrehozott helyzetért, a meglévő kapcsolatért és azért is, ha nincs kapcsolatom.

Én ezt első lépésben MARKETINGES szemmel nézem.

Azaz, ha megoldást akarsz rá, akkor nincs véletlen, nincs kifogás, és csak akkor szállok le a témáról, ha az megoldódott. Azaz ha EREDMÉNY van. Ha nem így állsz hozzá, akkor most keress valami csodaszép imádkozó buddha képet, és menj tovább, keress valami/valaki mást, én nem tudok neked segíteni. Semmit nem fogok tudni mondani neked. (Most, hogy kiszórtuk a férfiakat, beszélhetünk a hülye’gombáról…)

A Párkapcsolat élő tér, a Párkapcsolat minden pillanatban a jelenbe hoz, a Párkapcsolat a harmadik pont KETTŐNK állapotában.

Én nem hiszek abban, hogy mindenkit meg kell javítani. Én abban hiszek, hogy Te alapvetően jó vagy, és nem el vagy rontva, és nem megtanulnod kell valamit, mert akkor ez már eleve feltételezi, hogy NEM TUDSZ. Pedig DE! Szerintem tudunk mindent, és alapvetően jók vagyunk. Alapvetően, és mindig. Kapcsolatban és kapcsolat nélkül is.

Ha rendszeremet tekintve vizsgáljuk a kérdésedet, akkor egyszerű a válasz: vagy azért mert félsz, vagy azért, mert nem vállalsz felelősséget. (Esetleg még az lehet, hogy épp abban a pillanatban vagy, mikor nem kell kapcsolat neked, de ez nagyon pár nap, és nagyon ritka. Én ebben nem hiszek.)

 

INGYENES, ONLINE

ÖNELEMZÉS A KAPCSOLATOMÉRT:

Végezd el magad az önelemzést, melyet levélben fogok elküldeni részedre!

 

A hawkins-i rendszer lényege, hogy az egyén (Én) minél inkább, és minél többször, illetve minél tovább elérje az energetikai potenciálját. Röviden minél inkább és egyre többször a harmónia állapotába kerüljön.

Ha a magas potenciált szeretném megélni, akkor ahhoz olyan közvetlen visszajelzés kell, mely csak a kapcsolódásban lehetséges. És bizony ez csak akkor válhat energetikailag magas szintűvé, ha férfi és nő kapcsolódik. (Lehetőleg szerelemmel, lehetőleg testileg is.)

A magas potenciáltól olyan keretrendszerek tudnak leválasztani, melyeket magam hozok létre – mondom, én a felelősségvállalásban hiszek. De ezek legtöbbször nem akaratlagosak. Én és még sokan mások ezt HITRENDSZEREKNEK hívjuk, melyek egy ideig támogatnak, egy idő után meg nem. Ezek a hitrendszerek leginkább rossz szokásokként jelennek meg a mindennapokban. Ezeket a rossz szokásokat egy ideig bírja a rendszerem, egy idő után már nem.

Ha elfogadod, hogy TE VAGY A HIBÁS, de azt is elfogadod, hogy nem vádollak, hanem pont visszaadom a megoldást a kezedbe, akkor mehetünk tovább.

A kapcsolatoknak 3 szintje létezik: Függetlenség / Függőség / Együttműködés

A mai kor felnőttjei nagyon nagy számban NEM FELNŐTT TUDATTAL élik életüket. Nincsenek meg azok a BEAVATÁSOK, melyek felruházzák őket annak tudatával, hogy elértek valamit az életben, és ezért NEM IS TUDNAK FELELŐSSÉGET VÁLLALNI. Vagyis FÉLELEMBEN élik az életüket.

Ennyi a képlet.

Ha téged bármelyik is érzelmileg megérintett, akkor neked ott, azon a téren van a feladatod.

Ha nem, akkor vagy élő Kapcsolatban vagy, vagy Neked kellene ezt a cikket írnod! 🙂

Ahhoz, hogy kapcsolódni tudj, tudatosnak kell lenned. Ugyanis a Kapcsolat lényege, hogy a másik ember azon a körön belül van, ahova többieket nem engedem be. Olyan dolgokat tud rólam, amit a többiek még csak nem is sejtenek. (Ahogy egy barátom mondta, hogy “Messziről annyira szép volt a szája. Közelről meg olyan büdös.”) Itt nincs menekvés. Vagy két hét, vagy két év, de minden kiderül. Egyszer megjelenik a bennem rejtett agresszió, a gyengeségem, a hiányom. Ha ide eljutunk, akkor újabb kör indulhat…és szépen lassan, mintha a Párkapcsolat valóban egy élő organizmus lenne Ő maga is megéli önmaga életét. Végig megy az a folyamat, melyet 5 lépcsőként ismernek sokan: egymásba szeretés / egy párrá válás / kiábrándulás / valódi és tartós szerelem kiépítése / ketten együtt képesek megváltoztatni a világot.

INGYENES ELVONULÁS, AHOL

MEG IS TAPASZTALHATOD, HOGY MIRŐL BESZÉLEK

Ha továbbra is azt a kérdést feszegetjük, amit fent, feltettél, jelképesen persze, akkor inkább azt javaslom, hogy MOST változtassunk. Legyen a MIÉRT helyett a HOGYAN a kérdő szavunk!

 

HOGYAN TUDNÉK KAPCSOLÓDNI? HOGYAN LEHETNE VALÓS KAPCSOLATOM?

Bár kicsinek tűnik a változtatás, de itt a fordulópont! A passzivitás, a félelem és tehetetlenség állapotából eljutottunk a tenni akarás, aktivitás zónájába. Igen, csak ezzel a kérdéssel! Igen, Ennyi az egész!

Hiszen a Párkapcsolat alapvető része a bennem levő tenni akarás. Az, hogy ÉN MIT TUDOK TENNI EGY KAPCSOLATÉRT. Azaz, a Kapcsolat azért ember próbáló, mert valóban a bennem levő embert próbálja meg. Formálja olyanra, hogy ne csak önös érdekeinek, a benne levő félelmeknek legyen hely. Hanem a kiáramlásnak, a megnyilatkozásnak, a tetteknek, és a megélésnek.

Ez egy végeláthatatlan folyamat. Vagy remélhetőleg JÁTÉK.

Ahhoz, hogy ezt a játékot minél jobban tudd játszani, ahhoz 3 lépésre van szükséged:

ELEMZÉS / TERV / GYAKORLAT

 

Ha még mindig szeretnél kapcsolatot, ha még mindig szeretnél MÉG JOBB Kapcsolatot, akkor a következőt javaslom:

  • Keress magadnak test közeli élményt arról, hogy milyen egy valódi kapcsolódásban lenni. (Nem, egyáltalán nem a dugásról beszélek!)
  • Elemezd jelenlegi helyzeted, és használd kiindulópontként
  • Keress partnereket, olyanokat, akik hasonló törekvésben vannak, és társalogj velük
  • Hozz létre…mondd ki (vedd fel), írd le, hogy mi a törekvésed, mert a belső mantra utat tör magának
  • Majd TEDD! Hozd létre, teremts, és legyél benne az általad megálmodott kapcsolódásban. (Legyél TE a vágyott Kapcsolódás maga)
  • Végül engedd el! Nem, nem a Kapcsolatot….Magadat! Legyen élvezet, játék ez az egész. Mert a Mindenható a saját képére teremtett téged is.

A közelben-távolban mindenki Párkapcsolati lehetőségeket kínál…persze, mert ez most a hívó szó. De a helyzet, hogy ez csak és kizárólag akkor kezdődhet el, ha saját magadat eljuttattad egy állapotra. Ez nem azt jelenti, hogy akinek nincs vagy nem jó a kapcsolata, az megy a kukába. Hanem, hogy annak több feladata van a saját térben. Ez pusztán csak súlyozási kérdés.

Szóval ne dőlj be, hogy benned valami elromlott. Bárki ezt mondja, nem tudja miről beszél!

Nem, TE JÓ VAGY!

TE ÚGY VAGY JÓ, AHOGY VAGY!

Na jó, persze ha TE szeretnél változtatni, akkor az más, de nem rossz vagy, csak van egy felismerésed, mely egy magasabb rezgésbe vihet, és megtapasztalásod, megélésed csodásabb lehet.

Szóval, ha van rossz tapasztalatod, akkor azt beszéljük meg, és nézzük meg, hogy mit kezdenénk vele közösen, akkor, ha TE JÓ VAGY az alapvetés. Nézzük meg a tényeket a kiválasztott Párodról, vagy régebbi kapcsolataidról. Végül gyakoroljuk be együtt a JÓ SZOKÁST, a JÓ Párkapcsolatot!

Most csütörtökön volt egy olyan eseményünk, ahol megélhetted azt a Kapcsolódást, mely szerintem ugyan mindenkinek sajátja, de eljutni hozzá mindenkinek Önmagának kell. Hétvégén meg lesz egy INGYENES elvonulás, ahol szintén elérhető számodra ez a lehetőség.

INGYENES ELVONULÁS, AHOL

MEG IS TAPASZTALHATOD, HOGY MIRŐL BESZÉLEK

 

Továbbá adnék neked – aki szeretne kicsit belelátni a rendszerembe – egy kis ízelítőt!

Itt van egy kis bevezető, egyingyenes, online PÁRKAPCSOLATI ÖNELEMZÉS, az én

Mentor alapú rendszerembe, melynek alapja, hogy JÓ VAGY.

Tudod: “ELEMZÉS / TERV / GYAKORLAT”

 

INGYENES, ONLINE

ÖNELEMZÉS A KAPCSOLATOMÉRT:

Végezd el magad az önelemzést, melyet levélben fogok elküldeni részedre!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.