TEHETSÉG, TEHETŐSSÉG, BŐSÉG

Holnap este, azaz 2019.09.19-én 19 órától online meditációt tartok a TELJESSÉG, TEHETSÉG megélése érdekében.

REGISZTRÁLOK

 

Ha nem érzed magad tehetségesnek, esetleg szeretnéd mélyebben átélni, vagy részleteiben rálátni a TELJESSÉGEDRE, TEHETSÉGEDRE, akkor csatlakozz!

Tudod, nyelvünk, a szép magyar nyelv mindent elárul. Csak nem vesszük észre, mert annyira benne vagyunk, hogy már megszokottá válik. Amíg valaki fel nem hívja a figyelmet az amúgy is nyilvánvalóra.

Mikor válik valaki tehetőssé?

Hát akkor, amikor TENNI KÉPES, azaz TEHET.

Ha ezt sokszor, és rendszeresen teszi, teheti, akkor rendelkezik valamivel, ami a birtokában van. A nélkül, hogy bármit tenne, kimunkálna saját magán.

Mondjuk ez annyira egyszerű, hogy magyarázni bonyolultabb. De szerintem magadtól is érted miről beszélek.

 

A brazil dió esete jut eszembe:

Hogy hívják a BRAZIL DIÓT BRAZÍLIÁBAN?

Hát ” DIÓ”!

 

Ez a tehetség is ilyen egyszerű. Annyira, az, hogy nem lehet észre venni, mert birtoklom. És mivel gyermekkorom óta birtoklom, nekem természetes, és azt gondolom, hogy ettől mindenkinek az. De nem! Csak magamnak természetes, és rá kell jönnöm, hogy ez a többieknek szokatlan / beláthatatlan / elfogadhatatlan / váratlan / vagy egyszerűen nincs!

*Talán észre vetted a fosztóképzőt! Az ATLAN/ETLEN-t. Igen, mivel a képességek hiányát a magyar így tudja legjobban érzékeltetni. (No meg ez is…ÉRZÉKELTET…komolyan…elég most, maradjunk a fő csapásnál!)

A TEHETSÉGET nem szoktuk megfigyelni, és nem is értékeljük magunkban nagyra, vagy egyáltalán nem értékeljük. Pedig, pusztán csak a felismerésükkel TELJESEBBÉ tehetjük napi szintű működésünket. Valami olyan életet élhetünk, ami napi szinten többet adhat. Én magam azt mondanám, hogy MAGASABB MINŐSÉGBEN / ENERGIÁBAN élhetem az életem.

A TELJESSÉG és TEHETSÉG itt függ össze.

 

A holnapi időpont itt, ad megfelelő táptalajt a hangolódásra. Önmagunk teljességébe visszahelyezkedni. Felismerni újra, és újra a TELJESSÉGÜNK egy magasabb fokát. Visszatérni a TELJESEBB önmagunkba.

Ha jössz, és hangolódsz velünk, akkor egyrészt magad is közelebb, megélésbe kerülhetsz saját magad TELJESSÉGÉVEL. Illetve a közös tér együtt, egyszerre végzett hangolódás további felismeréseket hozhat részedre.

A sok-sok kilences pedig a megvalósulás, a kiteljesülés állapotait támogatja.

Használjuk hát ki az előnyét ennek közösen, és ismerjük fel még inkább a bennünk, önmagunkban rejlő KREATIVITÁST, BŐSÉGET! Tegyük mindezt tudatossá, és tereljük életünket arra, amerre a képességünk, a tehetségünk, és ezen keresztül SZEMÉLYES TELJESSÉGÜNK is vezet!

Várlak szeretettel: Csaba

 

Az esemény INGYENES, és regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁLOK

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.