TE VAGY A KÖZÉPPONT

A BELÜL SEMMI NEM VÁLTOZOTT bejegyzésben az alábbi kulcsszavak jelentek meg:

 1. TE VAGY A KÖZÉPPONT
 2. EGYÉNI FELELŐSSÉG VÁLLALÁS IDŐSZAKA
 3. MINDEN LEHET ESZKÖZ
 4. GYAKORLÁS
 5. AMIBEN A LEGJOBB VAGY
 6. FOLYTASD / VÁLTOZTASS / HANGOLD FINOMRA
 7. FELISMERÉS / ELFOGADÁS / CSELEKVÉS
 8. MIÉRT helyett HOGYAN
 9. NEGATÍV / POZITÍV / SEMLEGES
 10. MÉG: MOZGÁS / ÉTKEZÉS / GONDOLKODÁS
 11. TÉR az AZONOSSÁGOK FELISMERÉSÉNEK KÉPESSÉGE
 12. JÓ és még JOBB SZOKÁSOK FELVÉTELE

Ez lesz hát mától a mi közös, kis 12 pontunk!

Lépésről, lépésre vegyük át részleteiben mit is jelentenek számomra ezek.

Így tizenkét írást kapsz a közeljövőben tőlem.

(FONTOS! Az itt elhangzó gondolatok saját véleményemet tükrözik. A megállapítások mentesek az ítélkezés állapotaitól, pusztán megállapítások, hogy dolgozni tudjunk ezen helyzetekkel, felismerésekkel. Kérlek, gondolkozz, érezz most velem! Tegyük fel, hogy igazam van….de csak addig, amíg elolvasod az írást! Aztán vizsgáld felül! Aztán legyen saját döntés, hogy mi igaz számodra ebből.) Kezdjünk is bele:

1.) Te vagy a középpont: Az elmúlt időszakok megmutatták, hogy ha NEM én vagyok a középpont, akkor ugyanazt a hibát fogom elkövetni, mint az előttem élő nemzedék. (Ez cseppet sem hárítás! Mert nem okolni szeretném őket, hisz abban az élethelyzetben magam se biztos, hogy gondoltam volna erre!) Vagyis, hogy megpróbáltak elődeink úgy működni, hogy nem magukat helyezték a TÉR közepébe, hanem mondjuk a feleségüket, gyereküket. Ugyanis ezzel a rendelkezés, a lehetőség állapotai kerültek ki a kezükből. Ez lehet azért, mert senki nem tanította meg nekik sem, vagy mert pusztán figyelmetlenek voltak saját életükben, esetleg a helyzetek játszottak velük így. Nem tudom. Fel sem szeretném menteni őket, ahogy magunkat sem. Hiszen azt látom, hogy magam is ugyanúgy el fogok követni hibákat’. A gyermekem szemszögéből tekintve ez egyenesen kötelező. Hisz Ő azért születik hozzám, hogy rajtam keresztül megtapasztalhassa a legrövidebb megoldást abban, amiben Ő a legjobb, magam pedig a leggyengébb’ vagyok. Vagyis egy alap leszek az Ő életében, ahogy ez így volt az én szüleim esetében is. Hiszen általuk tapasztaltam meg először a világot. Tőlük tanultam meg döntést hozni. Általuk ismertem fel a veszélyeket, szerelmeket. Ez egy mély bevésődés. Ezért az elemi működésem tőlük függ. Rajtuk áll, hogy miképp hoz döntést a tudattalan énem.

Vannak életterületek, ahol ez jól’ működik, vannak, ahol kevésbé’. (Ez mindig viszonylagos, de tételezzük fel, hogy így van.) Ez mindenkinél így működik, csak a különböző életterületek másként vannak hangolva. Van, akinél a pénz, a család területei működnek jól’. Van, akinél a kapcsolódás, a szexualitás működik rosszul’. (Megjegyzem újra: Nincs rossz és jó, csak az elme számára!) Ezeket te tudod felfedezni, te tudod megmondani pontosan. De te is tudsz változtatni rajta.

Ezért nézem én ezt állandóan az ENERGIA oldaláról, egy fajta TÉRKÉNT.

Ha meg szeretném jeleníteni mindezt, magamat, a világomat. Akkor rajzolok egy bazi kört, és a közepére oda biggyesztek egy pöttyöt. A kör az általam belátható életterület. Nevezhetjük komfortzónának. A kis pötty meg magam vagyok.

Képzeld el, hogy ehhez a központi ponthoz viszonyul minden. Képzeld el, hogy Ő hozza létre saját valóságát, hisz a nézőpontja nem enged mást látni, csak saját igazságait. Ebben az értelemben behatárolt, igen.

 

Sokan azt gondolják, azt élik, hogy ez a működés, ez a fajta létezés ÖNÖSSÉG. Azonban ez a középpontosság távol áll az önösség állapotaitól. Érezz rá! Vedd észre a minőségi különbséget! Ha ezt is gondoltad, vizsgáld meg a benned levő érzések által. Mert az érzések, érzetek támogatnak.

 

Ha te vagy a középpont, akkor ráhatásod van a TELJES ÉLETEDRE. Ha te vagy a középpont, akkor boldogan vállalsz felelősséget, hiszen a tér minden pontja a szándékod, és szerelmed megnyilvánulása. Olyan orgazmikus élmény, amit a test még nem élt át, mert csak egy bizonyos pontig tud jutni. Pontosan ezért is alakul ki az orgazmus maga, mert a test már nem tudja tovább tartani azt a nagy mennyiségű energiát. Ha hatásod van a saját életedre, akkor a benned levő szeretet nyilvánulhat meg. EKKOR vagy teremtő! AZONNAL! MINDEN PILLANATBAN!

Ha te vagy a középpontban, akkor általad teremtődik a világ. Részt veszel. Ez a középpontosság, központosság a valódi ÉLET! Ezért vagyunk itt. Magasabb rezgésen élni a test valóságait.

Ha te vagy a középpontban, a test tünetei megszűnnek. A kétség, és hiányok eltűnnek. Megjelenik az EGYSÉG állapota, mindenkiben! Először persze Benned! De aztán a szemed másik világot kezd látni. A füled más hangokat hall. Az ujjaid mást érintenek, mint eddig. KIÁRADÁS, PULZÁLÁS indul. Élet teremtődik.

Ha te vagy a középpont, akkor a JELENBE kerülsz. Csak a légzés marad, aztán az se. A test teszi a dolgát, mert innentől automata, támogatja a folyamatokat. Mert a szándék kifejezésre került, és a test beáll ennek szolgálatába. Te pedig bár kapcsolatba maradsz a testeddel, de újabb dimenziókat tapasztalhatsz. Megértések, megérzések formájában, a test ontja az információt számodra. Te csak tedd fel a kérdést, és engedd, hogy valahogy megérkezzen rá a válasz. Most már nem elméből. Most már az univerzumból. Ahogy Őseink is tették. Nincs új, csak Hagyományos van. A hagyományos megújulása van. Ez a finom rezgés transzformál mindent. Ez a test és tudat átváltozását segíti. Melynek te vagy a középpontjában. Ez az isteni kapcsolódás, a te teljességed, MINDENKI TELJESSÉGÉT meséli. ITT VAN MINDENKI! EGYBEN.

Itt összpontosul a TÉR, amit egy körben rajzoltunk meg, és egy PONT a közepe. Benned!

Na, ezt jelenti a TE VAGY A KÖZÉPPONTBAN!

VÉGSŐ MEGJEGYZÉS: Ha te vagy a középpont, a változások, melyek előttünk állnak a te döntéseid (is). Vond felügyeleted alá, magadon belül, és kerüld az ítélkezést ezen események felett!

 

Jóegészség’: Csaba

 

EREDETI CIKK: BELÜL SEMMI NEM VÁLTOZOTT

 

 

This article has 8 comments

 1. Pingback: BELÜL SEMMI NEM VÁLTOZOTT! – TUDATFELETTI

 2. Pingback: GYAKORLÁS, GYAKORLÁS, GYAKORLÁS – TUDATFELETTI

 3. Pingback: MINDEN LEHET ESZKÖZ – TUDATFELETTI

 4. Pingback: AZ EGYÉNI FELELŐSSÉG VÁLLALÁS IDŐSZAKA – TUDATFELETTI

 5. Pingback: AMIBEN A LEGJOBB VAGY – TUDATFELETTI

 6. Pingback: FOLYTASD, VÁLTOZTASS, HANGOLD FINOMRA – TUDATFELETTI

 7. Pingback: FELISMERÉS-ELFOGADÁS-CSELEKVÉS – TUDATFELETTI

 8. Pingback: MIÉRT helyett HOGYAN – TUDATFELETTI

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.