AMIBEN A LEGJOBB VAGY

BELÜL SEMMI NEM VÁLTOZOTT bejegyzésben az alábbi kulcsszavak jelentek meg:

 1. TE VAGY A KÖZÉPPONT
 2. EGYÉNI FELELŐSSÉG VÁLLALÁS IDŐSZAKA
 3. MINDEN LEHET ESZKÖZ
 4. GYAKORLÁS
 5. AMIBEN A LEGJOBB VAGY
 6. FOLYTASD / VÁLTOZTASS / HANGOLD FINOMRA
 7. FELISMERÉS / ELFOGADÁS / CSELEKVÉS
 8. MIÉRT helyett HOGYAN
 9. NEGATÍV / POZITÍV / SEMLEGES
 10. MÉG: MOZGÁS / ÉTKEZÉS / GONDOLKODÁS
 11. TÉR az AZONOSSÁGOK FELISMERÉSÉNEK KÉPESSÉGE
 12. JÓ és még JOBB SZOKÁSOK FELVÉTELE

Ez hát a mi közös, kis 12 pontunk!

Lépésről, lépésre vegyük át részleteiben mit is jelentenek számomra ezek.

(FONTOS! Az itt elhangzó gondolatok saját véleményemet tükrözik. A megállapítások mentesek az ítélkezés állapotaitól, pusztán megállapítások, hogy dolgozni tudjunk ezen helyzetekkel, felismerésekkel. Kérlek, gondolkozz, érezz most velem! Tegyük fel, hogy igazam van….de csak addig, amíg elolvasod az írást! Aztán vizsgáld felül! Aztán legyen saját döntés, hogy mi igaz számodra ebből.)

Folytassuk a következővel…

5.) Amiben a legjobb vagy:

Most jácC velem! De tényleg! Vegyél egy papírt, meg egy tollat…és…

…írd le erre a papírra….az ötven legjobb tulajdonságodat! (Innen folytatjuk majd)

Van egy bazi rossz szokásunk(!), sokaknak (nekünk magyaroknak’): Mindig megpróbálunk ELÉRNI valamit. Pedig minden megvan, de mi elérni vágyunk. Pedig van, miben a legjobbak vagyunk. Ahogy biztos te is fel tudnál sorolni pár dolgot, amiben jó, vagy talán a legjobb vagy. Alapból hozzuk ezeket az eszközöket az életbe….bele. Vagyis megvan már az elején, és meg is marad, esetleg átváltozik, de ott lesz valahol elrejtve legfeljebb, mindvégig.

Tudod ez az idő azért lett kiróva ránk, hogy fel tudjunk készülni! Azért lett mindenki belekényszerítve önmaga terébe, hogy felismerhesse önmagát. Gátait, és képességeit. Szerelmét és félelmét egyszerre. De gyakorolni AZT gyakorolja, amit Ő választ. Ezért ez megosztottságot hoz majd, most. A társadalom most válik majd ketté. Ezen a gyakorláson keresztül. Aztán ezen keresztül válik majd EGY közös térré. Ekkor lesz az, amit már nagyon sokan várnak, a közös szeretet tér megélésének valós állapota. Addig van pár feladatunk.

Például meg kell keresnünk a közös jótulajdonságunkat’, amit közösen tudunk gyakorolni, és a legnagyobb előnyt biztosítja nekünk. (Súgok: az összetartásban vagyunk, voltunk mindig is a legjobbak, csak sok száz év munkájával felvettünk erre pár rossz szokást.) Ezzel a közös gyakorlattal visszatérnek azok az idők, ahol mindenki királyfivá válhat a saját meséjében, és elnyerheti a királylányt, és a fele királyságot. Ami ugyan most csak jelképes, de nagyon is valós tartalommal bír.

(Jó tulajdonságokat keresve ne valami égi üzenetet várj, hanem sokkal inkább valami rettentően kézzelfogható, egyszerű tulajdonságot, készséget, képességet. Rettentően kézenfekvőt! Ez nem egy verseny szféra értek felmérő tesztje, ez az önmagunk feltérképezésének önbevallása. Egyszerű, és valós.)

 

A királylány a NŐ elnyerését jelenti, és ez az igennagybetűs Nőt jelenti. Ami csak akkor lehetséges, ha nagybetűs FÉRFIAK cselekszenek. Felnőtt felelősségvállalással, boldogan, szeretetből, az égi törvényből eredeztetve. A királylány ebben a vonatkozásban a család szentségét is hozza, a királyfival, aki jogosulttá válik erényei gyakorlása által a trónra. Itt jön a fele királyság, mely nem kevesebb, mint a társteremtővé válás állapota. Ez az eredmény. A mindenre rálátás, és aktív teremtés áramlása. Ilyenkor a test egy magasabb fokozatba kapcsol. Alapenergiáit túllépve eljut egy nem (pusztán) szenzorikus működésbe, ahol kiáramlik a rajta keresztül megjeleníthető többdimenzionalitás. (Ha ezt valaki nem érti, nem baj, akkor csak mesélek.)

Mindez egy olyan szekuláris etika létrejöttét kívánja, mely még előttünk áll.

Szóval ha visszatérhetünk a legelső feladathoz, hogy nyilatkozz a legjobb tulajdonságaidat illetően, akkor most vedd elő újra a lapot. És lásd, hogy azon eszközök, melyek neked rendelkezésre állnak, azok a kiinduló pontok. A fent leírt mese’ pedig a végpont. Oda jutunk el! Nézd meg, hogy miképp látod A pontból a B pontba jutás lehetőségét. Ez most ugyan egy 2D-s nézőpont, de majd varázsolunk egy kicsit. Csak gondold végig egyenlőre. Majd tarts velem a további bejegyzésekben. Olvass és gyakorolj ez általa is!

TE ismerd fel a legjobb tulajdonságaidat, és Te legyél az, aki ki is áll mellettük! Ez a feladatod! A többiek meg hitük, rögzültségük szerint viszonyulnak hozzá, hozzád. Engedd. Legyél figyelő. Vedd észre a tulajdonságaid egyeseknek támogatás, másoknak hiány. De te vagy a lényeg, és azok, akik hozzád kívánnak kapcsolódni. Tarts össze!

 

VÉGÜL: Most aktuális ezt végig gondolni, és a lehetséges bejárási utat elképzelni. Ugyanis a kép-zeletünk, létrehozza a megoldást. EZ teremti a valóságot, végül. Ezért fontos, hogy a jó szokásainkat gyakoroljuk azokon az eszközeinken keresztül, ami nekünk magunknak a legjobb eszköze.

Az összetartás nem csoportos tevékenység!!! Az összetartás CSAK rólad szól! Mert mindennek ÉN vagyok a középpontja, és ehhez a középponthoz kapcsolódnak Azok, akik hasonló középponttal rendelkeznek. Ekkor fogjuk felismerni magunkat a másikban. Ekkor leszünk eggyé. Az összetartáshoz nem kellenek a többiek. Csak te kellesz. Mert ezt is csak elkezdeni lehet, mint a szeretetet. Ez a DNS-ünkben van. Be vagyunk rá kódolva. És ahogy az Ősök végezték ezt az összetartást, azt nem végezte senki ilyen jól ezen a földön. Ezért voltak annyira elérhetetlenek, legyőzhetetlenek anno. És persze ezért is zuhant le, veszett el ez a képességünk, hogy újra felfedezhessük azt. Mert ebben van a megoldás…és ezt ember nem tudja meggátolni…csak te. De te a legjobbat akarod magadnak! Akkor akard is, és mindent tegyél eszközzé, hogy gyakorolhasd a benned levő szeretetet, ezzel az összetartással.

 

Jóegészség’:

Csaba

EREDETI CIKK: BELÜL SEMMI NEM VÁLTOZOTT

This article has 7 comments

 1. Pingback: FOLYTASD, VÁLTOZTASS, HANGOLD FINOMRA – TUDATFELETTI

 2. Pingback: AZ EGYÉNI FELELŐSSÉG VÁLLALÁS IDŐSZAKA – TUDATFELETTI

 3. Pingback: MINDEN LEHET ESZKÖZ – TUDATFELETTI

 4. Pingback: TE VAGY A KÖZÉPPONT – TUDATFELETTI

 5. Pingback: MIÉRT helyett HOGYAN – TUDATFELETTI

 6. Pingback: NEGATÍV, POZITÍV, SEMLEGES – TUDATFELETTI

 7. Pingback: M.É.G. – TUDATFELETTI

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.