MIRE JÓ A FÉLELEM

(ONLINE MŰHELYMUNKA)

Annak előszelében állunk, amikor ezzel az érzéssel találkozni fogsz, te is, én is. Mivel a tartós változások még csak most jönnek igazán. A tér, a közösség, a munka, a gazdaság, a munkahelyek, és ezzel az egyén, én, te, most változás előtt állunk. Minden, ami eddig volt, megváltozik. Mint tudjuk a változás vagy egyből felemel a tudatosságom alapján egy magasabb szintre, vagy lefele a fél-elem felé tol. (Hawkins rendszere;100-as érték) Attól függően, hogy együttműködő vagyok-e, vagy passzív. Attól függően, hogy….sok mindentől függően. De erről is szó lesz ezen az alkalmon. Hívlak, mert szükséged lesz rá(m), ahogy nekem is (rád).

Hívlak, mert újra’ fel kell fedeznünk valamit a FÉLELEMMEL kapcsolatosan.

Anno, ez egy közös műhelymunka volt 2016-ban. Egy közösségi eredmény, egy folyamat, melynek célja az volt, hogy megnézzük, hogyan lehet eszközzé tenni a negatív teret, a félelmet. Illetve hogy rálássunk a félelem alapjaira, formáira, és megoldásának, feloldásának lehetséges útjaira.

A “MIRE JÓ A FÉLELEM” most egy online verzióban lesz elérhető számodra. Melyből megtudhatod, hogy a minták, amiket összességében birtoklunk a földön, a nemzetben, a közösségeinkben, családunkban és az egyénben miért és hogyan alakultak ki, illetve hogyan múlhatóak felül, léphetőek át.

(Ez nem kihagyást jelent, csak jelzem!)

 

Amíg elérkezik a nap, addig válaszolj a következő kérdésre! Mondd el a véleményedet, kérlek:

FÉLELEM Kérdő'

Ez egy saját tapasztalás! Természetesen, ahogy nálam megszokhattad, egy közös munka is. Felszabadultan, de annál komolyabban. De lényegében több olyan technikát is megosztok mely lehetőség lehet számodra (saját tapasztalataim és az egyes alternatív irányzatok alapján), hogy felszámold, átértékeld a félelmed…..aaaazazhogy azt, hogy az a hit éljen benned, hogy ha félelem van, akkor meg kell állni, le kell fagyni, félni kell, és kész.

Amennyiben úgy érzed, hogy érdekelnek a félelem feloldásának, transzformációinak lehetséges formái , úgy jelentkezz és megosztom veled a műhelymunka online elérhetőségét.

“El szeretném kerülni! Megúszni! Eltolni magamtól a saját félelmeimet!”

Pedig minden jó valamire! Mindennek megvan a maga szerepe,

és egyensúlyt is képes létrehozni, még a félelmi állapot is!

HÍVLAK!

Nézz rá, és ismerd fel a félelmeidet egy ÚJ megközelítésből! Gyere és gyakorolj velünk!

GYAKOROLJUK A FÉLELEM…FELISMERÉSÉT, MEGHALADÁSÁT, és ELFOGADÁSÁT!

A félelmi tér, mint passzív tér felismerésén és elfogadásán keresztül eljutunk egy egyhegyű, AKTÍV, tetterős, felismerésekben és lehetőségekben gazdag térhez! Mindezt két órában, meditációval, az általam használt intuitív térrel és csoportos feladatokkal építjük újra az eddigi ismereteinket!

Használjuk a csoport energiáját, a tér geometriáját, az intuitív teret, és a saját józan eszünket!

Valóban szeretnéd látni? Lépj MOST, itt az idő!

Várlak szeretettel: Csaba

Az esemény

Helye: ONLINE, regisztráció után

Költsége: 3.000.–

Időpontja: 2020.05.20.

(Amennyiben részt vennél, de anyagi lehetőségeid nem engedik, úgy kérlek jelezd felém!)

 

ESEMÉNYEK

SIKERMECHANIZMUS

BLOG

 

This article has 1 comments

  1. Pingback: FELISMERÉS-ELFOGADÁS-CSELEKVÉS – TUDATFELETTI

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.