Vélemények, azaz Csapattagok a Csoportról:

„Veled, Csaba akartam egyszerűen együttműködni! Nekem a „ThÉR” volt a fontos, hogy bele kerüljek ebbe a térbe! Nem tudtam, hogy igazából MIÉRT, de éreztem, hogy ez nekem jó lesz! Utólag úgy látom, hogy amivel te foglalkozol, az egy piaci rés. Mert van a sok spiri’ ember, aki nem tud a fizikai síkon rendesen működni, de nem azért van, mert sík hülye, hanem mert elindul egy irányba, ahol pont, hogy elszakad a fizikai síktól, hogy tudjon spiri’ lenni. Szóval tudatosan elszakítja önmagát, de egy idő után észre veszi, hogy nem tud megélni semmiből. Ezen emberek túlnyomó többsége elveszíti az állását, elhagyja a mókuskereket. Aztán elmegy masszőrnek, gyógyítónak, vagy théta healernek…de valójában tengenek-lengenek. Azaz nincs céljuk, nincs irányuk. Bele kerülnek egy légüres térbe. Bennem azt erősítette meg a csoportos munka, hogy hogyan legyek építész, spiri’ módon, Önmagam mintájára!”

Gábor

„Onnan jövök, ahol a nő nagyon szenved családon belül, de maga sem tudja, mitől szenved valójában. Most pedig, rengeteg önmunkán keresztülmenve nem szenvedés, hanem az összekapcsolódás egységének állapota van…és kezdenek összeállni a dolgok…és úgy néz ki, megmaradok én is, a család is.”

Rita

„Csoportban megtapasztalhatod, hogy a saját komfortzónád kitágul, és emiatt olyan dolgok válnak elérhetővé, amik korábban nem voltak azok. A csoportban való működés alapfeltétele, hogy az elme megértse, hogy a csoportban létezésnek milyen előnyei vannak. Korábban a csoportban való létezés inkább egy alkalmazkodást jelentett, később ezt leváltja, hogy én mit tudok betenni a csoportba, és mit kapok a csoporttól. A megértés után az egyéni terápiákban lehet feloldani azokat a traumákat, amelyek miatt eddig nem működött a létezés, és a csoportban való létezés egyaránt.”

Tamás

„Van egy fejlesztő része is. Ahogy ez indult, az egy csodaszámba menő közösségi tér volt bennem. Nagyon egymásra találtunk. Mivel nem is tudom, hogy igazából mit szeretnék, mit szerettem volna csinálni…ezért is nagyszerű ez a projekt alapú működés. Illetve, még ami nagyon érdekes volt, intuitíve, a RAJZ. Ami összeáll egy létrehozó erővé. De jó lenne évente újra alkotni ezt a teret.”

Gábor

„Pont a csoportnak tulajdonítom, hogy amióta ebbe a csoportba járok indult be, nyílt ki a tér az instruktori és kung-fu tanári képzés iránya az életemben.”

Zoltán

„A csoportba úgy kerültem, hogy kb.könyörögtem, hogy engemis’, engemis’, és mára már ez az érzés is nyugvópontra jutott. Ma már nem különálló magocskának látom magam, hanem egy összekapcsolódásnak’ másokkal.”

Rita

„Amikor elkezdtünk együtt dolgozni, nagyon szkeptikus voltam. De aztán fokozatosan érdeklődővé váltam. A Közös tér kimozgatott a komfortzónámból, és azt éreztem, hogy haladok…bár én nem voltam/vagyok gyakorlott az intuitív térben. Végeztem a kapott gyakorlatokat, és visszanézve lehetett látni az eredményét, leginkább az éppen aktuális munkahely váltásommal kapcsolatosan. Nekem ezek jó sorvezetőnek bizonyultak! Tetszettek a feladatok, megmozgattak és arra késztettek, hogy figyeljek, és hogyan figyeljek a belső jelzéseimre. Úgy érzem, a közös gyakorlás során közelebb kerültem a nőiségemhez, és segített a szüleimmel való kapcsolatom fejlesztésében is.”

Dóri