Egyéni

Az EGYÉNI KONZULTÁCIÓT jómagam úgy tartom számon, mint egy esszenciális alkalmat. Ekkor csak Rád figyelve, a saját feladatoddal dolgozunk össze. Érzelmekkel dolgozunk. A megérzésekkel, mivel az elme csak egyetlen pontig juthat, nem tovább. Egy vezetett meditációnak megfelelő állapotot képzelj el, ahol folyamatosan kommunikálunk egymással, és segítem részedre, hogy megérezd önmagad pillanatnyi érzéseit.

Hogy mit lehet megoldani ezzel a technikával? Szinte csak tőled függ!

Mindennel találkoztam már!

Egészség, Bőség, Hivatás, Párkapcsolat, Önbizalom, Hiány és Teljesség állapotok…de sokáig tudnám folytatni.

Mivel itt sok év tapasztalat áll rendelkezésemre, mondhatom, hogy igazán deákcsabásan’ dolgozom. Használom a szakmai tudásom, a humorom, a szeretetem, mindazt, amit egy jó művésznek használnia kell, ha alkot.
Ebben a térben alkotok! Veled! Egészséget, Egységet, kinek-mire van szüksége!
Egyetlen dolog nagyon fontos azzal az érzelmi munkával, amit egyéniben végzek: Ezt azért teszem, mert hiszek benne! Nem azzal a hittel, amiben nincs erő! Azzal a hittel, ami tapasztalásokon alapszik. Aminek ereje van! Azaz, önmagamon keresztül Benned hiszek! Azért hiszek benned, mert tudásom van rólad…minden emberről…önmagamon keresztül.
Első alkalmakat két órával számold, hogy legyen időnk megbeszélni minden téged érintő folyamatot, testben, lélekben. Lehet testi folyamat, ahol használom még az Újmedicina rendszerét is, mint konzulens.

„Veled, Csaba akartam egyszerűen együttműködni! Nekem a „ThÉR” volt a fontos, hogy bele kerüljek ebbe a térbe! Nem tudtam, hogy igazából MIÉRT, de éreztem, hogy ez nekem jó lesz! Utólag úgy látom, hogy amivel te foglalkozol, az egy piaci rés. Mert van a sok spiri’ ember, aki nem tud a fizikai síkon rendesen működni, de nem azért van, mert sík hülye, hanem mert elindul egy irányba, ahol pont, hogy elszakad a fizikai síktól, hogy tudjon spiri’ lenni. Szóval tudatosan elszakítja önmagát, de egy idő után észre veszi, hogy nem tud megélni semmiből. Ezen emberek túlnyomó többsége elveszíti az állását, elhagyja a mókuskereket. Aztán elmegy masszőrnek, gyógyítónak, vagy théta healernek…de valójában tengenek-lengenek. Azaz nincs céljuk, nincs irányuk. Bele kerülnek egy légüres térbe. Bennem azt erősítette meg a csoportos munka, hogy hogyan legyek építész, spiri’ módon, Önmagam mintájára!”

Gábor