2000 óta dolgozom kineziológiával, Theta Healinggel, és saját rendszeremmel az egyéni konzultációimon. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem, amiket valamilyen formában szerettem volna átadni azoknak, akik fejleszteni kívánták az intuíciójukat, de nem volt terük a gyakorlásra, illetve olyanoknak, akik már terapeutaként tevékenykednek, viszont szeretnék szélesíteni az ismereteiket. Így létrehoztam egy 3 alkalmas workshopot, ahol a tudásom átadása mellett közösen gyakoroltunk. A résztvevők között olyan erős együttműködés és közös munka kezdett kialakulni, amely nem ért véget a 3. alkalom után. Közel egy évig találkoztunk, gyakoroltunk heti szinten. Közben megtapasztaltuk, hogy ha szorosan együttműködünk, egyéni problémáinkat csoportosan beszéljük és oldjuk meg, mennyire megsokszorozódik az erőnk, továbbá elindul az életünk minden korábban megakadt területe. Ráébredtünk, hogy az általunk elnevezett “intuitív teret” használva, VALÓS segítséget tudunk adni egymásnak.

Ez a közösségi élmény sarkallt arra, hogy kidolgozzam a „Sikermechanizmus” módszerét.

A SIKERMECHANIZMUS programja arra született meg, hogy megtaláld az ÉRZÉSEIDBEN, PÁRKAPCSOLATODBAN, EGÉSZSÉGEDBEN, és a BŐSÉGBEN saját magadat.

Lásd, és éld a saját életedet! Kerülj úgy a bőség terébe, hogy azt a hivatást végzed, mely mindennapos inspirációt jelent számodra, az egészség teljességében.

Ennek az állapotnak eléréséhez szükség van arra, hogy egyre inkább tisztában legyél az érzéseiddel. Gyakoroljuk, hogyan figyelj rájuk magadon, illetve a testeden belül. Megtanuljuk, miért fontos, és hogyan lehet a passzivitás állapotából átlépni az aktív térbe. Hogyan lehetsz az életed alakítója az áldozatiság – sodródás – helyett. Megnézzük, milyen erősségeid vannak, és hogyan tudod használni ezeket az eszközöket a különböző életterületeiden. Mindezt, az én teremben, élvezettel, humorral, könnyedén, szeretetteljes légkörben tapasztalhatod meg!

Gyakoroljuk tehát:

 • Hogyan fókuszálj egyre könnyebben magadra, az érzéseidre. (A külvilágnak való megfelelés helyett)
 • Hogyan kerülj egyre közelebb ahhoz, mit is szeretnél az élettől VALÓJÁBAN. Erre nem mindig könnyű rájönnünk, de a közös gyakorlatok egyre inkább segítenek a felszín mögé látni.
 • Hogyan lehet a problémák helyett feladatokban, lehetőségekben, MEGOLDÁSBAN gondolkozni.
 • Melyek azok az erősségeid, amelyek kiaknázhatunk, amelyek mentén elindulhatsz az önmegvalósítás irányába.
 • Az értékelésünket, intuíciónkat, hogy tisztábban, valósabban lássuk magunkat és a környezetünkben élőket.

A Sikermechanizmus tehát az INTUÍCIÓ, a GYAKORLATI CSELEKVÉS-ALKALMAZÁS, és a CSOPORTENERGIA hármasságán alapul, ez az egység adja az erejét.

Ez egy verhetetlen kombináció!

Hiszek abban, hogy az intuitív tér használatára nem csak kiválasztottak egy csoportja, hanem mindenki képes és jogosult! Olyan segítő, támogató energiákhoz férhetünk hozzá, melyek az egész életünkre pozitívan hatnak.
De nem elég látni és érezni, mit szeretnénk, cselekednünk is kell!
Könnyű benne maradni az egyedüllét, a különváltság illúziójában, pedig ha belegondolunk, pontosan tudjuk, hogy egy nagy közös szőttes részei vagyunk. A folyamat alatt megtapasztalhatod milyen egy valódi támogató közösség részének lenni.

Mit kaphatsz tehát, ha belevágsz?

 • Tágabb rálátást önmagadra, önismeretet, önbizalmat.
 • Mentori segítséget, gyakorlatokat.
 • Az intuíciód erősödését, fejlődését.
 • Támogató közösséget céljaid megvalósításához.
 • Elindulást a megvalósulás irányába.

Neked szól a program, ha: 

 • Szeretnél aktívan tenni önmagadért!
 • Igazán szeretnéd, hogy beinduljon az életed, és megoldást találj mindazokra az életterületekre, amelyekre az eddig nem sikerült!
 • Nem tudod, hogyan érhetnéd el a céljaidat!
 • Esetleg még a célt sem látod, de szeretnéd megtalálni, mi a feladatod az életben, mit tudnál a leginkább szívből csinálni!
 • Látod, mit szeretnél elérni, de mégsem tudsz közelebb kerülni hozzá, nehezen megy a cselekvés, a „lehozás”!
 • Hajlamos vagy feladni, mielőtt igazán elkezdenéd és beletennéd magad a megvalósításba!
 • Félsz a kudarctól!
 • Azt érzed, tudod a célodat, teszel is érte, de nehéz és kevésbé élvezetes egyedül… és szeretnéd másokkal együtt!
 • Közösségben gondolkodsz, és embereket, csapatot keresel a terveid megvalósításához!

INGYENES BEMUTATÓ ALKALOMMAL KEZDÜNK!

Ha tetszik, látsz fantáziát az együtt-működésben, velünk tartasz, ha nem jön be a dolog, akkor bármikor elsétálhatsz, kötelezettség és kérdések nélkül.

Amennyiben maradsz: megmutatom neked, hogy mi hogyan oldjuk fel feladatainkat, a formán, az energia mintáin, és a jelen pillanaton keresztül.

A Sikermechanizmus I. alatt a MUNKA, HIVATÁS, BŐSÉG hármasával foglalkozunk.

Képzeld el, számodra is lehetséges, hogy megtaláld azt a tevékenységet, ami nem hogy nem fáraszt le, szed szét, hanem épít, hozzád tesz. Egy olyan hivatást, amit valóban élvezel, amiért szívesen kelsz fel reggelente. Hihetetlennek hangzik?
Pedig vagyunk már egy páran, akik már így ébredünk. A munka örömtelivé, játékossá vált számunkra. Mindezt úgy, hogy ráadásul cserébe megkapjuk azt az áhított bevételt, pénz mennyiséget, amit kitaláltunk magunknak. Most talán azt gondolod, viccelek. Valójában azonban egy olyan megoldást tartok a kezemben, amely által a te életedbe is beköszönthet a teljes bőség állapota, és ezt nem félek megosztani veled.

A Sikermechanizmus I. folyamataiban ezzel a három témakörrel foglalkozunk, feltárjuk a valódi erősségeidet, motivációidat, és azt hogyan tudod ezeket a legjobban a magad előnyére fordítani. Illetve felderítjük és átírjuk azokat a gátló hitrendszereket, amelyek megakadályoznak téged abban, hogy előrébb léphess az anyagi kiteljesedés felé.

Miért van szükség erre?

Fizikai lények is vagyunk, így nem elég a lelki egyensúly, fontos, hogy a három dimenziós térben a jól-lét, a kiteljesedés anyagilag ugyanúgy megjelenjen. Hiszen csak akkor tudunk másoknak adni, ha mi magunk már bőségben vagyunk.

A szeretet állapotában pedig minden VAN.

A második modulnál a PÁRKAPCSOLAT, INTIMITÁS, SZEXUALITÁS témáit járjuk körbe.

Mert a tapasztalat szerint akkor tudunk a Teljesség állapotába kerülni, ha van egy olyan energia közvetlen mellettünk, aki kiteljesíti önmagunk energiáját.

 

 

 

A M.É.G. Program ugyan egy külön álló program is lehetne, de mégis szorosan illeszkedik rendszerünkbe. Ugyanis a MÉG’ a Mozgás-Étkezés-Gondolkodás egységes hármasát jelenti. Ezen rendszeren belül olyan egyszeri alkalmakat hallgathatsz meg, melyek az egy egyes testi tünetekre vonatkoznak.

 

 

Rendszerem alapja a David R. Hawkins által kidolgozott TUDATTÉRKÉP és annak technológiája, továbbá az általam megtapasztalt, beigazolódott lehetőségek egysége. Tartalmazza a …