A tudat szintjeit tekintve nevezzük el a felettest, tudatfelettinek. Ez nem azért van, mert ne lehetne békén hagyni a tudatot, úgy önmaga egységében, hanem azért, mert nem tudunk mit tenni mi földi lények, elemeznünk kell. Szét kell szednünk, hogy megértsük azt, amit eddig nem értettünk.

A tudatfeletti a felettes én tere, az intuíció tere, azaz mindenkinél létezik, birtokában van.
A tudatfeletti egyfajta fölöttes tér, ahol olyan információk, rezgés létezik, mely kapcsolódik egy közös térhez, rezgéshez, tudathoz -vallom én.

A feladat ott kezdődik, hogy az elme nem érti az intuíciót! Ezért kizárja, és azt mondja, hogy „NEM JÓ! Nem tudom használni, mert nem bekategorizálható!” – ezért, és csak ezért vallja azt, hogy az intuícióval nem lehet dolgozni.
De ha Anya vagy, akkor tudod, hogy lehet! Ha családod van, akkor tudod, hogy létezik egy kötelék melyet nem értesz, nem tudod megfogni, nem látszik, de VAN! ÉRZED!

Ha céged van, akkor tudod, hogy létezik valami, ami azt mondja, hogy „NE ERRE, ARRA!”
Ha megvizsgálod, akkor akár meg is értheted! „Magát az intuíció szót kell megérteni! Az intuíció kívülről érkező tanítást, védelmet, pártfogást, jelent! Az intuíció olyas valami, ami a belsődben születik, a te képességed, ezért nevezik intuíciónak!”

Olyan, mintha az intellektus és intuíció ellentmondanának egymásnak, pedig nem. Az intellektussal meg kell értened, hogy mi a TE saját célod, és utat kell engedni az intuíciódnak. A felettes terednek! Az intuíció a legfelső fok a tudatosság létráján (ösztön, intellektus, intuíció)!

Gurdijeff gyakran használta a tudatra a HÁZ metaforáját, vagyis, hogy az ember egy három emeletes ház. Az első emelet a tudattalan, a második a tudatos, a harmadik a tudatfeletti. A tudattalan központjában található az ösztön. A tudatos középpontjában az intellektus. A tudatfeletti középpontjában található az intuíció! A tudattalannal állat vagy. A tudatossal nem vagy többé állat. A tudatfelettivel, ember vagy!
“A tudatfeletti kvantumugrással működik. Nincs metodikai eljárása, egyszerűen látja a dolgokat! SZEME VAN A LÁTÁSHOZ!”

Mi az, amire én hívlak?
MEGISMERÉSRE!
Az elme három állapotának megtapasztalására, a gyakorlatban!
„Első a tudatosság, a második a tudatosság tartalom nélkül, ez a meditáció. A harmadik neve szamádhi. Nincs tartalom, nincs tudatosság. De ne feledd ez a tartalom nélküliség nem a tudatlanság állapota…ez a tudatfeletti, a transzcendens állapota.”

Anno tanultam természetgyógyászatot, kineziológiát, újmedicinát, Theta Healing-et. De megértettem, hogy a saját utamon nem külső tanítások kellenek, hanem tapasztalások. Gyakorlások és saját megélések!
Én azt vallom, hogy nem tanulni kell, hanem KINYÍLNI…önmagunkra. Ezért a teljes rendszeremet úgy alakítottam ki, hogy mindenkinek lehessen saját útja, tapasztalása, gyakorlása. Ezáltal legyen olyan, az egyéniségének, céljainak megfelelő irány, melyet Ő szeretne bejárni. Egyénileg, vagy csoportban pontosan megmondom, hogy hogyan fordíthatod ezt saját előnyödre.

 

Egyéni vagy csoportos konzultációk után tudsz csatlakozni a rendszeremhez, mely minden esetben az egyén, ez esetben a TE céljaidat szolgálja. Ehhez viszont együtt kell működnöd. A kiscsoportos rendszer intim tér! Itt minden kiderül Rólam, Rólad! Minden! Ezért fokozatosan (vagy egyből) elengedett lehetsz, és felszabadíthatod magad, a saját ütemedben az elvárásoktól, a rögzülésektől. Ez egyéni út! Mindenkié! Az ENYÉM is!

Részt vehetsz a  SIKERMECHANIZMUS programomban, mely egy próba időszak után egy teljesen új dimenziót adhat. Itt egyéniben és csoportosan egyaránt dolgozunk. Kihasználjuk az online teret és a kis közösség adta élő, támogatást is. Tapasztalatom szerint itt nagy százalékban eljutunk önmagunk megértéséhez, egyfajta önszeretet érzünk, és elkezdhetjük megvalósítani saját, valódi terünket, mely egy életen keresztül inspirálhat. Mindezt több hónapon keresztül, irányított, mentorokkal támogatott, közösségi térben tesszük. De mindenkinél egyénre szabva.

(Ezt az irányt azoknak javaslom, akik ráéreznek ezen működés, működésünk ízére. Az beválik a gyakorlatban, és teljes életükben működtethetőnek látják.)

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ / CSOPORTOS KONZULTÁCIÓK / SIKERMECHANIZMUS

Aki nem csapna belel ennyire a közepébe, annak javaslom a közös meditációkat, beszélgetéseket, ahol nagycsoportban, közös térben tapasztalhatsz saját bőrödön! Megérezheted, hogy mi az, amikor TERET adunk az intuíciónak. Amikor szeretet központból, az elmét elengedve beszélgetünk, meditálunk.
(Ezt azoknak javaslom, akik még nem ismernek, de betekintést kívánnak venni.)

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

Mi szükséges ehhez?
IDŐ, KITARTÁS, TEVÉKENY AKARAT, MENTOR
Azaz, NYITOTTSÁG, és ELSZÁNTSÁG!

Ha ENGEDED, menni fog. Magától, mint egy nagy folyó! Ahol csak együtt kell áramlanod, és kiteljesítheted saját vágyaidat! Alázattal, azaz az Élet tiszteletével, az Univerzális működés belesimulásával, egyre egyszerűbb lesz a feladatod!

Tudatfelettiről / Rólam / Fókusz, Párkapcsolat, Bőség / Közösség / Érzékelés élesítés