Fókusz, Párkapcsolat, Bőség

A SIKERMECHANIZMUS MENTOR PROGRAMRÓL

2000 óta dolgozom emberekkel, egyéni kezelésekkel, kineziológiával, Theta Healinggel. Ezen időszak alatt magam is sok-sok tapasztalatot szereztem. Ezeket át kívántam adni azoknak, akik szintén konzulensként akartak tevékenykedni, vagy csupán fejleszteni szerették volna az intuíciójukat, de nincs terük a közös gyakorlásra. Ezért létre hoztam egy 3 alkalmas (havonta egy teljes napos) workshopot, ahol a tudásom átadása mellett közösen gyakoroltunk. A résztvevők között olyan erős együttműködés és közös munka kezdett kialakulni, amely nem ért véget a 3. alkalom után. Közel egy évig találkoztunk, gyakoroltunk heti szinten. Mindnyájunknak lehetősége volt megtapasztalni, hogy mennyire megsokszorozódik az erőnk, és mennyire erősen elindul az életünk minden eddig megakadt területe, ha szorosan együttműködünk, egyéni problémáinkat csoportosan beszéljük és oldjuk meg. Megtapasztaltuk, hogy az intuitív teret használva, VALÓS segítséget tudunk adni egymásnak.

Ez a közösségi élmény sarkallt arra, hogy kidolgozzam a „Sikermechanizmus” módszerét, és kis létszámú csoportokat kialakítva mások számára is elérhetővé tegyem ezt a lehetőséget. Kialakítottam egy olyan rendszert, mely egyéni szinten is működtethető, nagyrészt otthon végezhető, ám a mentor, mint átlátó személy, és a csoport támogató ereje is megjelenik.

A csoportban siker fókuszpontú működésben dolgozunk az érzelmeinkkel, áramlást keresve.

 

A SIKERMECHANIZMUS programja arra született meg, hogy megtaláld az ÉRZÉSEIDBEN, PÁRKAPCSOLATODBAN, EGÉSZSÉGEDBEN, és a BŐSÉGBEN saját magadat.

Lásd, és éld a saját párkapcsolatodat! Kerülj úgy a bőség terébe, hogy azt a hivatást végzed, mely mindennapos inspirációt jelent számodra. Mindezt az egészség teljességében.

Ezt az egészet hívják úgy, hogy az ÉLET ÉLVEZETE!

Erről szól a kiscsoportos, 4*6 hetes, összességében 6 hónapos programom.

 

Ennek az állapotnak eléréséhez szükség van arra, hogy egyre inkább tisztában legyél az érzéseiddel. Gyakoroljuk, hogyan figyelj a legbelsőbb érzéseidre, magadon, a testeden belül. Megtanuljuk, miért fontos, és hogyan lehet a passzivitás állapotából átlépni az aktív térbe. Hogyan lehetsz az életed alakítója az áldozatiság –sodródás- helyett. Megnézzük, milyen erősségeid vannak, és hogyan tudod használni ezeket az eszközöket a különböző életterületeiden. Mindezt, az én teremben, élvezettel, humorral, könnyedén, szeretetteljes légkörben tapasztalhatod meg!

Gyakoroljuk tehát:

 • Hogyan fókuszálj egyre könnyebben magadra, az érzéseidre. (A külvilágnak való megfelelés helyett)
 • Hogyan kerülj egyre közelebb ahhoz, mit is szeretnél az élettől VALÓJÁBAN. Erre nem mindig könnyű rájönnünk, de a közös gyakorlatok egyre inkább segítenek a felszín mögé látni.
 • Hogyan lehet a problémák helyett feladatokban, lehetőségekben, MEGOLDÁSBAN gondolkozni.
 • Melyek azok az erősségeid, amelyek kiaknázhatunk, amelyek mentén elindulhatsz az önmegvalósítás irányába.
 • Az értékelésünket, intuíciónkat, hogy tisztábban, valósabban lássuk magunkat és a környezetünkben élőket.

A cél, hogy, kezd el azt az életet élni, amit igazán szeretnél!

Mindebben nagy segítséget nyújt neked ez a csoportfolyamat!

 

A Sikermechanizmus tehát az INTUÍCIÓ, a GYAKORLATI CSELEKVÉS-ALKALMAZÁS,

és a CSOPORTENERGIA hármasságán alapul, ez az egység adja az erejét.

Ez egy verhetetlen kombináció!

 • Hiszek abban, hogy az intuitív tér használatára nem csak kiválasztottak egy csoportja, hanem mindenki képes és jogosult! Olyan segítő, támogató energiákhoz férhetünk hozzá, melyek az egész életünkre pozitívan hatnak.
 • De nem elég látni és érezni, mit szeretnénk, cselekednünk is kell! A bevezető 6 hetes program alatt konkrét eszközöket, gyakorlatokat kapsz ahhoz, hogy minél inkább aktív állapotban kerülj, és képes legyél tenni is a megvalósulásért.
 • A valódi élet közösségi megtapasztalás. Könnyű benne maradni az egyedüllét, a különváltság illúziójában, pedig ha belegondolunk, pontosan tudjuk, hogy egy nagy közös szőttes részei vagyunk. A folyamat alatt megtapasztalhatod milyen egy valódi támogató közösség részének lenni.

 

Mit kaphatsz tehát, ha belevágsz?

 • Tágabb rálátást önmagadra, önismeretet, önbizalmat
 • Mentori segítséget, gyakorlatokat
 • Az intuíciód erősödését, fejlődését
 • Támogató közösséget választott célod megvalósításához (Ez bármi lehet! Belső cél, pl egy lelkiállapot elérése, vagy külső cél pl. boldog párkapcsolat, bőség, hivatás, amit szeretsz)
 • Elindulást a megvalósulás irányába

Neked szól ez a program, ha:

 • Szeretnél aktívan tenni önmagadért!
 • Igazán szeretnéd, hogy beinduljon az életed, és megoldást találj mindazokra az életterületekre, amelyekre az eddig nem sikerült!
 • Nem tudod, hogyan érhetnéd el a céljaidat!
 • Esetleg még a célt sem látod, de szeretnéd megtalálni, mi a feladatod az életben, mit tudnál a leginkább szívből csinálni!
 • Látod, mit szeretnél elérni, de mégsem tudsz közelebb kerülni hozzá, nehezen megy a cselekvés, a „lehozás”!
 • Hajlamos vagy feladni, mielőtt igazán elkezdenéd és beletennéd magad a megvalósításba!
 • Félsz a kudarctól!
 • Azt érzed, tudod a célodat, teszel is érte, de nehéz és kevésbé élvezetes egyedül… és szeretnéd másokkal együtt!
 • Közösségben gondolkodsz, és embereket, csapatot keresel a terveid megvalósításához!

 

JAVASLOM A SIKERMECHANIZMUS PROGRAMOT

CÉGEKNEK, ÉRTÉKESITÉSI ÉS MEGVALÓSITÁSI FOLYAMATOKBAN;

KIS CSOPORTOKNAK, CSAPATOKNAK, AKIK MÁR EGYÜTTMŰKÖDNEK EGY IDEJE;

TOVÁBBÁ TELJESEN KEZDŐKNEK, ISMERETLENEKNEK, EGYSZERŰEN ÉRDEKLŐDŐKNEK IS.